Termeni & Conditii

Site-ul www.vopseadehaine.ro, este proprietatea SC KOTRUTZ SRL inregistrata in Str Prelungirea Dobrogei, 1, Calarasi, Jud Calarasi, CUI 38308904, J51/585/2017, si va fi numita in continuare KTZ.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. KTZ isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.
KTZ garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul vopseadehaine.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei KTZ fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web – link – catre vopseadehaine.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru KTZ, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a KTZ asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului vopseadehaine.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea KTZ si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul KTZ a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului vopseadehaine.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de KTZ pe site-ul vopseadehaine.ro, politica de preturi
KTZ isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul vopseadehaine.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.
Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.
Continutul vopseadehaine.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor. Din acest motiv, KTZ nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul vopseadehaine.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. KTZ si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul vopseadehaine.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs). Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. KTZ isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in Romania, prin intermediul unui curier sau se pot ridica personal de la sediul nostru.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 5 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare cu un reprezentant al vopseadehaine.ro. Livrarea prin Posta Romana este posibila doar daca clientul achita contravaloarea produselor prin transfer bancar si face dovada platii prin email. KTZ isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic. KTZ isi rezerva dreptul de a nu livra comenzile neconfirmate telefonic.

Am ales pentru dumneavoastra cele mai rapide si de calitate servicii de curierat, pentru a va bucura cat mai repede de produsele comandate. Pentru a afla costurile exacte de transport este necesar sa introduceti localitatea dumneavostra in formularul de comanda.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

KTZ isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de KTZ care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de KTZ fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de KTZ de la acest client.

5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul cu vopseadehaine.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile lucratoare (cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.
Astfel, produsele cumparate de pe vopseadehaine.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (0723.632.732) sau pe email (contact@vopseadehaine.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.
Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nedeteriorat, in ambalajul original nedesfacut. In caz contrar el poate fi reexpediat clientului.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.
Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura si formular de retur (fie pe email la contact@vopseadehaine.ro, fie printata si trimisa in colet).
Vopseadehaine.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul vopseadehaine.ro nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

6. Comentariile utilizatorilor pe site-ul vopseadehaine.ro
Utilizatorii care acceseaza site-ul vopseadehaine.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. KTZ isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

KTZ nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii KTZ si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa contact@vopseadehaine.ro

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul vopseadehaine.ro este gazduit de serverele unei terte firme. KTZ nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. KTZ nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului vopseadehaine.ro.

8. Responsabilitatea KTZ

KTZ nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru eventuale rezultate neconforme cu asteptarile clientilor, indiferent de natura rezultatelor, daca acestea au avut loc din cauza utilizarii defectuoase a produselor DYLON, daca materialele vopsite nu sunt cele destinate vopsirii cu produse DYLON, conform instructiunilor de utilizare, sau daca au avut loc reactii adverse ale materialelor vopsite in contact cu vopselele DYLON. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru utilizarea produselor DYLON, fiind indrumat in mod corespunzator de catre KTZ prin intermediul instructiunilor de utilizare sau direct prin intermediul formularului de contact din site.

9. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe vopseadehaine.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului vopseadehaine.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.