Politica de confidentialitate

Site-ul www.vopseadehaine.ro, este proprietatea SC KOTRUTZ SRL inregistrata in Str Prelungirea Dobrogei, 1, Calarasi, Jud Calarasi, 910021, CUI 38308904, J51/585/2017, si va fi numita in continuare KTZ. KTZ este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35386.

Vopseadehaine.ro va garanteaza confidentialitatea informatiilor. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

Deoarece confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, aveti posibilitatea sa solicitati informatii suplimentare in legatura cu modul in care folosim datele dvs. personale, la adresa de email contact@vopseadehaine.ro si/sau la numarul de telefon 0723.632.732 (Luni -Vineri 09.00-19.00).

Pentru a oferi cea mai buna experienta online utilizatorilor nostri, folosim module cookie. Fiecare utilizator are dreptul de accepta sau nu utilizarea cookie-urile.

Ce sunt cookie-urile

Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din cifre si litere, care la accesarea unui site sunt salvate in browserul utilizatorului. La accesarea ulterioara a site-ului, browserul trimite serverului informatiile din cookie-urile salvate, care permit identificarea unui vizitator, precum si imbunatatirea experientei pe site a acelui utilizator.

Cookie-urile nu extrag informatii din calculatorul dumneavoastra si nu afecteaza rularea optima a sistemului tehnic pe care il detineti. Utilizarea cookie-urilor si obligatiile furnizorilor sunt reglementate atat in legislatia Uniunii Europene, cat si in legislatia nationala.

In urmatorul tabel prezentam tipurile de cookie-uri pe care site-ul www.vopseadehaine.ro le utilizeaza:

[render_cookies_list]

 

Care sunt datele personale de care avem nevoie pentru procesarea unei comenzi

Pentru a putea efectua cumparaturi online avem nevoie de urmatoarele informatii despre Dvs.: nume, prenume, e-mail, adresa si numar de telefon.

Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. De asemenea, putem obtine informatii referitoare la numarul de utilizatori ai website-ului sau informatii care ne pot ajuta sa il imbunatatim sau sa il dezvoltam.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, vopseadehaine.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.

Alte utilizari ale datelor personale

Pe baza acceptului oferit liber de utilizator, site-ul www.vopseadehaine.ro poate trimite newsletterele si oferte speciale privind produsele noastre.

Completarea de catre utilizatori a formularelor pe site necesita acceptarea de catre utilizator ca aceste date sa fie incluse in baza de date a vopseadehaine.ro, pentru utilizarea si prelucrarea de catre vopseadehaine.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, curierat.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal.

Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in cadrul formularului de mai jos precum si in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Kotrutz SRL.

[ultimate_gdpr_myaccount]

 

Vopseadehaine.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate face raspunzator pe vopseadehaine.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

Vopseadehaine.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul vopseadehaine.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI VOPSEADEHAINE.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT FRAUDAREA.